Адрес: гр. Варна, Бул. Република 65

Медицински комплекс Младост 4, Корпус В, кабинет 418

Дентални услуги

Дентални услуги

Вярвам, че моята хуманна професия е призванието да обединявам здравето и естетиката във Вашата усмивка
- д-р Камбурова

Протетична дентална медицина

Лечение на дефектите на зъбната коронка, зъбните редици, пълно обеззъбяване и лечение на парафункционални изменения – абразия, бруксизъм и бруксомания. Успешното протетично лечение има за цел да възстанови дъвкателната функция, говор и естетика.

Дентална лазерна терапия

Денталните лазери са устройства, които използват светлинната енергия за извършване на множество дентални процедури. С лазер изпитвате много по-малко болка, манипулациите са безкръвни, употребата на упойка е снижена над 50%.

Лечение на кариеси и пулпити

Лечението и профилактиката на временните зъби е не само препоръчителна, а е задължителна. Пулпит е възпаление на зъбната пулпа, обикновено свързано със остра или хронична болка. Дължи се най-често на кариес, достигнал зъбната кухина.

Мостови конструкции със стъклени опори

Системата стъклени опори е създадена преди 16 години от унгарски зъботехник. Самият той обучава зъботехниците, които получават международно признат сертификат за изработване на специални фиксирани мостови конструкции върху стъклена опора.

Пародонтологично лечение

Пародонтологията е част от стоматологията, която се занимава с възпалителни или естетични проблеми на венците. Изследвания показват, че 90% от 30-годишните страдат от различни форми на пародонтит, причинени от микроорганизми, живеещи и развиващи се в плаката и зъбния камък.

Естетична стоматология

Естетиката, една важна част от съвременната стоматология, е отговорна за красотата на зъбите и ни красивата усмивка. Обобщено естетичната стоматология се занимава с художествени реставрации, избелване, Фасети и керамични корони, инлеи, онлеи, естетични инкрустации, импланти