Дентални услуги

Вярвам, че моята хуманна професия е призванието да обединявам здравето и естетиката във Вашата усмивка - Д-р Николинка Камбурова

Протетична дентална медицина

Лечение на дефектите на зъбната коронка, зъбните редици, пълно обеззъбяване и лечение на парафункционални изменения – абразия, бруксизъм и бруксомания. Успешното протетично лечение има за цел да възстанови дъвкателната функция, говор и естетика.

Лечение на кариеси и пулпити

Лечението и профилактиката на временните зъби е не само препоръчителна, а е задължителна. Пулпит е възпаление на зъбната пулпа, обикновено свързано със остра или хронична болка. Дължи се най-често на кариес, достигнал зъбната кухина.

Пародонтологично лечение

Пародонтологията е част от стоматологията, която се занимава с възпалителни или естетични проблеми на венците. Изследвания показват, че 90% от 30-годишните страдат от различни форми на пародонтит, причинени от микроорганизми, живеещи и развиващи се в плаката и зъбния камък.

Дентална лазерна терапия

Денталните лазери са устройства, които използват светлинната енергия за извършване на множество дентални процедури. С лазер изпитвате много по-малко болка, манипулациите са безкръвни, употребата на упойка е снижена над 50%.

Мостови конструкции със стъклени опори

Системата стъклени опори е създадена преди 16 години от унгарски зъботехник. Самият той обучава зъботехниците, които получават международно признат сертификат за изработване на специални фиксирани мостови конструкции върху стъклена опора.

Естетична стоматология

Естетиката, една важна част от съвременната стоматология, е отговорна за красотата на зъбите и ни красивата усмивка. Обобщено естетичната стоматология се занимава с художествени реставрации, избелване, Фасети и керамични корони, инлеи, онлеи, естетични инкрустации, импланти